Gaan leven vanuit zijnskracht

#MOET jij ook altijd zoveel?

Gepubliceerd op 16 juli 2023 om 16:52

#MOET jij ook altijd zoveel?

Heb jij ook zo'n stem in je hoofd die de hele dag zegt wat je 'moet' doen. Ik heb eigenlijk een hekel aan dat woord 'moeten' en wordt er een beetje dwars van. Ik 'moet' helemaal niks! Toch heb ik me heel lang laten opjagen door die stem in mijn hoofd en had totaal geen rust meer. Als ik even ging zitten, sprong ik na 3 seconde weer op om weer wat te gaan doen omdat die stem telkens een nieuwe klus bedacht. Zelfs 's nacht hield die stem in mijn hoofd me wakker waardoor ik ging piekeren wat ik de volgende dag allemaal 'moest' doen.
Door te luisteren naar die stem had ik nooit rust. Maar weet je, je hoofd een goede bediende (voor uitvoeren van taken) maar een slechte raadgever. 
Gelukkig ligt de tijd achter mij dat ik luister naar die stem in mijn hoofd. Mijn hoofd, hart en buik zijn weer in verbinding met elkaar en ik leef mijn leven naar mijn wensen en verlangens en niet naar de verwachtingen van anderen. Wil jij dat ook? Boek dan nu een gratis kennismaking: info@strandcoachingmethond.nl
#moet #moeten" #steminjehoofd #verwachtinganderen #piekeren #eigenleven

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.