Gaan leven vanuit zijnskracht

Blog: Familieopstelling met hulp van een hond (15 augustus 2023)

🌟Je hebt vast weleens gehoord van een familieopstelling. Door een familieopstelling kun je inzicht krijgen welke overtuigingen en gedragspatronen er in je jeugd zijn ontstaan. Deze gedragspatronen kunnen je in je dagelijkse leven behoorlijk belemmeren.
🌟Minder bekend is om een hond daarin mee te laten doen. Een hond heeft een positieve uitwerking op mensen en zorgt dat je stressniveau daalt waardoor je je meer kunt ontspannen. Een hond zal je ook bewust maken als je iets anders zegt dan je diep van binnen voelt. Zo wordt sneller en beter resultaat behaald uit een familieopstelling.
🌟Door de rustgevende werking van een sessie op het strand zul je je ook vrijer voelen wat een positief effect heeft op je persoonlijk proces.

✨️Beland jij steeds weer in bepaalde situaties of vervelende relaties en wil je inzicht krijgen welke onbewuste gedragspatronen er in je gezin van herkomst zijn ontstaan.
✨️Wil je meer verbinding voelen met jezelf en het kind in jezelf?
✨️Wil je verandering en transformatie in je leven?

Boek dan een gratis sessie voor tips en advies. Ik denk graag met je mee over jouw hulpvraag. Mail naar info@strandcoachingmethond.nl

#strandcoaching #familieopstelling #spiegelhond #coachhond #inzicht #verandering #bewustwording #ontspannen