Workshop: Focus houden bij jezelf!

Wil je weten wat een HSP coaching met hond is of wil je graag kennis maken? Dat kan natuurlijk. Boek dan de workshop: Focus houden bij jezelf.  

Samen met mijn hond of je eigen hond wandelen we langs het strand om kennis te maken en je de gelegenheid te geven om te ontspannen. Doordat een hond meegaat krijg je meer (zelf)vertrouwen en daardoor hebben de oefeningen die we gaan doen sneller effect. Deze oefeningen zorgen voor rust in je hoofd zodat je weer kunt voelen wat er in je hart en buik speelt. Als hoofd, hart en buik weer met elkaar in verbinding staan, kun je beter voelen wat goed is voor jou, zodat je beslissingen kunt nemen vanuit je hart/gevoel en niet vanuit je hoofd.

Deze workshop is bedoeld voor hooggevoelige vrouwen die willen kennis maken met mij en mijn manier van coachen. Eén sessie kan al behoorlijk veel effect hebben.

De workshop duurt ongeveer 1 uur en jouw investering is € 35,00. 

Tip: gun jij een (hoog)sensitieve vriendin een sessie om haar overprikkelde brein tot rust te laten komen en weer te kunnen ontspannen in haar hectische leven? Geef haar dan een waardebon voor de workshop: Focus houden op jezelf! 💞🎁

STRANDWANDELING                                                           

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseer ik een ontspannen strandwandeling met het thema 'Tot rust komen aan zee' op het strand bij Callantsoog van 13.30 - 15.00 uur.

De strandwandeling is geschikt voor sensitieve vrouwen die in een rustig tempo een paar km op het strand kunnen wandelen. De bedoeling is dat we na een korte bodyscan in stilte gaan wandelen en genieten van de wind en het geluid van de golven en wie weet -op gepaste afstand- genieten van zeehondjes die uitrusten op het strand.
Halverwege de wandeling doen we ademhalingsoefeningen om nog beter tot rust te komen en onze innerlijke kracht en energie te voelen.

Na afloop drinken we nog een kopje koffie of thee op een strandpaviljoen (bij deelnametarief inbegrepen). Rond 15.30 gaan we heerlijk ontspannen en met een klein presentje weer naar huis.
Kosten: € 15,00 vooraf contant te voldoen.
Opgeven via onderstaand formulier💕