#Ik loop vast!

En ze barst in huilen uit en verontschuldigt zich gelijk. Sorry hoor maar ik weet ook niet waarom dit gebeurd, zegt ze tijdens de voorstelronde bij de opleiding Intuïtieve ontwikkeling. Mijn baas heeft me al een keer gewaarschuwd dat ze niet tevreden over me zijn. Ik werk niet snel genoeg, en bij ons op kantoor gaan er ontzettend veel klantendossiers doorheen per dag. Ik doe ontzettend mijn best maar ik ben bang dat het toch weer verkeerd gaat. En mijn collega's... ze doen alsof ze me steunen, maar ik weet dat ze achter mijn rug klagen over mijn werktempo en me uitlachen omdat ze me raar vinden. Dus stort ik me op het ene klantendossier na het andere en vermijd ik contact met m'n collega's, maar ik voel me de hele tijd gespannen.

Lees meer »

#Familie opstelling met hulp van een hond

Familieopstelling met hulp van een hond🌟Je hebt vast weleens gehoord van een familieopstelling. Door een familieopstelling kun je inzicht krijgen welke overtuigingen en gedragspatronen er in je jeugd zijn ontstaan. Deze gedragspatronen kunnen je in je dagelijkse leven behoorlijk belemmeren.🌟Minder bekend is om een hond daarin mee te laten doen. Een hond heeft een positieve uitwerking op mensen en zorgt dat je stressniveau daalt waardoor je je meer kunt ontspannen. Een hond zal je ook bewust maken als je iets anders zegt dan je diep van binnen voelt. Zo wordt sneller en beter resultaat behaald uit een familieopstelling.🌟Door de rustgevende werking van een sessie op het strand zul je je ook vrijer voelen wat een positief effect heeft op je persoonlijk proces.✨️Beland jij steeds weer in bepaalde situaties of vervelende relaties en wil je inzicht krijgen welke onbewuste gedragspatronen er in je gezin van herkomst zijn ontstaan.✨️Wil je meer verbinding voelen met jezelf en het kind in jezelf?✨️Wil je verandering en transformatie in je leven?

Lees meer »

#Rust vinden in de natuur

Als kind vond ik het heerlijk om buiten te zijn. Hutten bouwen, in bomen klimmen, verstoppertje spelen of lekker naar het strand. Op het strand vond het ik heerlijk om schelpen te zoeken, vooral de mosselen waar parelmoer in zat. Prachtig vond ik dat. Door zo aandachtig te zoeken en schelpen te verzamelen, verdwenen de (nare) gedachten uit mijn hoofd.

Lees meer »